Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
19RealstyLe05
WwW.ReALaSLaN.oRG
Administrator`s
Administrator`s
19RealstyLe05

Erkek
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 11/12/08 Mesaj Sayısı : 49 Nerden : Soldan Soldan (: Ülke : Hobi/Meslek : Ösqe`m,Takımım:)
Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Img_left75/100Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Empty_bar_bleue  (75/100)
Seviye:
Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Img_left68/100Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Empty_bar_bleue  (68/100)
Güçlülük:
Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Img_left77/100Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Empty_bar_bleue  (77/100)

Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Vide
MesajKonu: Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.)   Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) EmptyCuma 12 Ara. 2008, 10:58 am

Fazla Söze Gerek Yok (:

Yine ßoş Gidip,ßoş Döndüler...

En son 19RealstyLe05 tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 12:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.realaslan.org
gsmokay
WwW.ReALaSLaN.oRG
Moderator`s
Moderator`s
gsmokay

Erkek
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 10/12/08 Mesaj Sayısı : 14 Nerden : İstanbul - Zeytinburnu Ülke : Hobi/Meslek :

Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) Vide
MesajKonu: Geri: Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.)   Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.) EmptyCuma 12 Ara. 2008, 12:12 pm

maç 1-0 bitmiş olması lazım...
Osman Tanburacının sözlerini iletmek isterim..;

"Baydım, bıktım, gerildim, kasıldım...
Ama elhamdülillah ki hepsini de söyledim...
Bildiğim bütün doğruları sizlerle paylaştım...
‘Bu Fenerbahçe Volkan varken başarı yüzü görmez’ dedim...
‘Fenerbahçe bu gruptan puan alamaz, Galatasaray grubundan lider olarak çıkar’ dedim..."
http://www.zeytinburnuluyuz.biz

Dinamo Kiev 1-0 Fenerbahçe(F5) (Dalgınlık,Düzeltildi.)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası